Tarieven Sneltest en PCR-test met Non-COVID certificaat
☝Bespaar met korting, Boek Vandaag je test!☝
Mijn alleenstaande moeder in Tilburg heeft corona

Mijn alleenstaande moeder in Tilburg heeft corona

Jouw alleenstaande moeder is ziek. Het is logisch dat je je zorgen maakt om haar.

Zorg ervoor dat je moeder getest is

Jouw moeder heeft verschillende symptomen. Misschien is ze kortademig of misschien heeft ze alleen maar koorts. Ook kan ze moeten hoesten of is ze verkouden. Er zijn verschillende symptomen van het coronavirus, maar het is altijd belangrijk om je te laten testen om zeker te weten of je het coronavirus hebt.

Een locatie bij haar in de buurt in Tilburg

Het is het handigst als je moeder zich laat testen bij een locatie bij haar in de buurt. Vind je moeder het lastig om een geschikte locatie te vinden? Dan kun je haar hierbij helpen. Op het internet kun je veel informatie vinden over testlocaties en zo kun je kijken welke locatie het dichtst bij haar in de buurt is.

Een afspraak maken

Je moeder kan niet zomaar naar de locatie gaan, je moet eerst een afspraak maken om er zeker van te zijn dat je terecht kan op de locatie. Als je moeder niet zelf een afspraak kan maken, dan kun je haar daar natuurlijk bij helpen. Dit kun je doen door te bellen of via internet een afspraak te maken.

Naar de testlocatie in Tilburg toe

Misschien is het lastig voor je moeder om bij de testlocatie in Tilburg te komen. Help haar als het lastig is voor haar. Je kunt bijvoorbeeld met haar meegaan en haar brengen met de auto. Zorg er wel voor dat je allebei een mondkapje op hebt wanneer je samen in de auto zit, zodat je moeder het virus minder makkelijk op jou kan overbrengen.

Kosten Sneltest en PCR-test met Reisverklaring
☝Tijdelijk hoge kortingen - Koop Vandaag je test!☝

Weer thuis

Als je moeder weer thuis is van het testen, dan moet ze wachten tot de resultaten van haar test vrijkomen. Dit kan enkele uren tot dagen duren, afhankelijk van op welke locatie je de test hebt gedaan. Tijdens dit wachten, zorg ervoor dat je moeder dan thuisblijft zodat ze niet andere mensen onnodig kan besmetten. Het is het beste als één vast iemand haar helpt met de dagelijkse dingen, zoals boodschappen doen, wanneer je moeder niet in staat is om dit te doen.

Weer thuis

De test is positief

Als de coronatest positief is, dan moet je moeder thuisblijven totdat haar klachten verdwenen zijn. In de meeste gevallen gaat dit gewoon vanzelf weg. Maak je je toch erg zorgen om je moeder? Dan kun je altijd de huisarts bellen om te informeren wat het beste is om te doen.

De test is negatief

Wanneer de pcr-test negatief is, maar je moeder heeft nog wel klachten. Dan is het ook beter als ze thuisblijft totdat de klachten overgaan. Gaan de klachten niet over? Dan kan ze eventueel een tweede test doen of dan kun je de huisarts bellen om te informeren wat het beste is om te doen.

Scroll naar top