Tarieven Sneltest en PCR-test met Non-COVID certificaat
☝Bespaar met korting, Boek Vandaag je test!☝
coronatest sneltest en pcr test in drunen

Coronatest in Drunen

Heb je symptonen van corona? Neem dan geen risico’s en laat zo snel mogelijk een coronatest in Drunen afnemen. Er is al sinds het begin van de coronacrisis veel discussie geweest over het testbeleid van Nederland. In het begin was de oorzaak daarvan het feit dat er te weinig testcapaciteit was, waardoor niet iedereen die dat wilde een coronatest kon doen. Dat was erg vervelend aangezien iedereen die klachten had daardoor thuis moest blijven. In quarantaine bleek een prima oplossing, maar het bracht de maatschappij ontzettend veel schade toe. De meeste bedrijven kunnen de klap van al het ontbrekende personeel moeilijk opvangen. 

Meer testcapaciteit

Het was op dat moment erg belangrijk om de testcapaciteit zo veel mogelijk op te schalen. Op die manier kun je voorkomen dat ongeteste mensen verplicht in quarantaine moeten. Je moet nu ook thuisblijven als je klachten hebt, maar je kan nu in ieder geval wel direct een test doen bij jou in de buurt. Of dat nou een reguliere- of sneltest is, het scheelt je zeker een paar dagen thuiswerken. Je kan als je in Drunen woont het beste een test doen in Tilburg, dit is namelijk het dichtste bij.

Testen wanneer je geen klachten hebt

Er zijn ook mensen die zich willen testen zonder dat ze klachten hebben. Dat kan bijvoorbeeld komen omdat zij in contact zijn geweest met iemand die besmet is. Ook al heb je zelf geen klachten wil je toch graag zeker weten of je besmet bent of niet. Het is voor deze mensen erg vervelend dat je bij de GGD in Tilburg geen coronatest mag doen als je geen klachten hebt. Deze regel is ingevoerd om te voorkomen dat mensen zonder klachten zich laten testen waardoor er niet genoeg testcapaciteit is voor mensen die wel klachten hebben. 

Commerciële teststraat

Wanneer je je in de buurt van Drunen wilt laten testen als je geen klachten hebt, moet je op zoek gaan naar een commerciële teststraat bij jou in de buurt. Je mag je bij een commerciële teststraat gewoon laten testen wanneer je geen klachten hebt. Als je in Drunen woont, kun je het best naar de teststraat in Tilburg gaan. Daar gebruiken ze bovendien een andere testmethode dan bij de GGD waardoor je heel snel weet of je besmet bent of niet. 

coronatest sneltest en pcr test in drunen

Coronatest in Drunen afnemen

Je kun bij de teststraat in Tilburg een sneltest doen. Dat is een andere testmethode dan er bij de GGD wordt gebruikt zoals eerder gezegd. Bij de GGD kan het in sommige gevallen wel een aantal dagen duren voordat de uitslag van de test bekend is. Daarom vinden veel mensen het fijner om een sneltest te doen. De uitslag van een sneltest is binnen 15 minuten bekend. Dit is ideaal voor mensen die liever niet lang in quarantaine willen zitten en wachten op de uitslag van de test. Je moet ervoor zorgen dat je in dat kwartier niemand anders ziet, maar dat is niet een hele grote uitdaging.

Kosten Sneltest en PCR-test met Reisverklaring
☝Tijdelijk hoge kortingen - Koop Vandaag je test!☝
Scroll naar top