Tarieven Sneltest en PCR-test met Non-COVID certificaat
☝Bespaar met korting, Boek Vandaag je test!☝
coronatest sneltest en pcr test in boxtel

Coronatest in Boxtel

Wil je een coronatest in Boxtel afnemen? Dan kun je je op verschillende locaties laten testen. Er zijn in Nederland verschillende soorten teststraten. In de buurt van Boxtel zijn er een aantal teststraten. Je zult zelf moeten kiezen naar welke teststraat jij gaat. Het is erg fijn dat mensen zelf kunnen kiezen waar zij zich willen laten testen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld zelf kiezen of ze een sneltest willen doen of niet. De meeste mensen vinden het erg fijn dat ze hier zelf de keuze in hebben. 

Waar kun je een coronatest of PCR test in Boxtel afnemen?

Er zijn dus verschillende locaties waar je je kunt laten testen. Dat zorgt er voor dat mensen die in Boxtel wonen de keuze hebben tussen verschillende teststraten. Zij kunnen bijvoorbeeld naar een teststraat van de GGD gaan, maar ze kunnen zich ook laten testen bij de commerciële teststraat in Tilburg. Daar kun je een sneltest doen zodat je niet lang hoeft te wachten op de uitslag. Veel mensen vinden dit een stuk fijner dan het doen van een coronatest bij de GGD. Dat heeft verschillende redenen. Zo is het om te beginnen voor veel mensen vervelend om lang te wachten voordat je de uitslag van de test te horen krijgt

Sneltest

Bij de GGD in Tilburg wordt gebruik gemaakt van de PCR-test. Dat is een betrouwbare testmethode die helaas één nadeel heeft. Het duurt erg lang voordat de uitslag bekend is. Zo kan het in sommige gevallen wel 48 uur duren voordat je weet of je besmet bent of niet. Je moet in quarantaine wanneer je wacht op de uitslag van je coronatest en als je lang moet wachten vinden veel mensen dat erg vervelend.

Wanneer je een coronatest hebt gedaan bij de GGD kan het dus voorkomen dat je je twee dagen ziek moet melden op je werk terwijl je nog niet weet of je wel besmet bent. Daarom kiezen veel mensen uit Boxtel er voor om een sneltest te doen bij een commerciële teststraat in Tilburg. Deze commerciële teststraat zit namelijk het dichtste bij Boxtel.

Commerciële teststraat

In de commerciële teststraat in Tilburg maken ze gebruik van een sneltest. Daarom hoef je geen uren te wachten voordat je weet of je besmet bent. Wanneer de test is afgenomen weet je binnen 15 minuten de uitslag. Dit is erg fijn aangezien je dan niet langer in onzekerheid bent over of je besmet bent of niet. Op die manier weet je ook direct of je in quarantaine moet of niet. 

Kosten Sneltest en PCR-test met Reisverklaring
☝Tijdelijk hoge kortingen - Koop Vandaag je test!☝
coronatest sneltest en pcr test in boxtel

Afspraak maken voor een sneltest

Wanneer je je wilt laten testen in een commerciële teststraat, kun je hier heel eenvoudig een afspraak voor maken. Dit kun je doen via de site van de teststraat in Tilburg. Daar staat een soort agenda waarin je kunt kijken wanneer er ruimte is voor een test. Je kunt die plek dan reserveren en gelijk betalen. Op die manier hoef je alleen nog maar naar de teststraat te rijden en je te laten testen. 

Scroll naar top